Hvem andre ønsker at være succesfuld med selvforbedring

Titel:Birthday Thoughts: Birthday Thoughts Antal ord:328 Resumé:Fodselsdage er generelt forbundet med fest. Fester, modtagelse af…

Titel:
Birthday Thoughts: Birthday Thoughts

Antal ord:
328

Resumé:
Fodselsdage er generelt forbundet med fest. Fester, modtagelse af gode onsker, gaver og ferie uden at bekymre sig om noget som helst.

Nogleord: Fodselsdag:
fodselsdag,tillykke med fodselsdagen,fest,familie,Gud,andelig,jubilaum,leve,onsker,samfund

Artikel krop:
Fodselsdage er generelt forbundet med festligheder. Fester, modtagelse af gode onsker, gaver og ferie uden at bekymre sig om noget i verden. Det er hovedtemaerne for alles fodselsdag.

Men hvad nu, hvis jeg bliver bedt om at tale med Gud pa min fodselsdag? Jeg vil tale saledes:

Gud, mange tak, fordi du bragte mig til verden. Uden dit onske ville jeg ikke have varet her. Gud, jeg takker ogsa mine foraldre for at have bragt mig til denne verden med din velsignelse. Jeg er isar taknemmelig over for min mor, fordi hun tog sig af mig, da jeg var i hendes krop. Gud, jeg takker min far for at have vist mig, hvordan jeg skal leve i denne verden, og for at have varet sammen med mig i mine tidlige dage. Gud, i dag takker jeg alle, der har spillet en rolle i at hjalpe mig i mit liv indtil i dag. Jeg takker ogsa jorden, himlen, naturen og alt det, uden hvilket livet ikke ville vare noget sted.

Gud, jeg undskylder ogsa til alle i dag(Lær mere om e adultfrienedfinder).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k
Jeg har maske bevidst eller ubevidst saret mange mennesker i mit liv. Jeg undskylder over for dem. Gud, jeg har maske gjort mange forkerte ting i mit liv, men jeg har ogsa gjort nogle fa gode ting med din vejledning. Gud, jeg er stolt af mine prastationer og af mig selv. Jeg ved, at jeg maske ikke far alt det, jeg onsker, og maske ikke nar alle mine mal, men med din vejledning vil jeg forsoge at na sa mange af dem som muligt. Jeg onsker at bidrage til at gore denne verden til et bedre sted. Var venlig at vejlede mig om det. Hvad skal jeg gore, sa jeg far en indre tilfredsstillelse ved at gore noget for samfundet()(https://www.cosmopolitan.com/dating-relationship-advice/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.